Nomet Oy:n työntekijä katsoo kameraan ja nauraa, taustalla CNC-koneistuslaite Mazak Horizontal Center Nexus 5000-II

Enemmän kuin alihankkija – jo yli 60 vuotta

Tampereen pitkä teollinen historia ja vahva konepajaosaaminen on toiminut yhtenä Suomen teknisen kehityksen moottoreista. Nomet on jo vuosikymmeniä jatkanut omalta osaltaan tätä eteenpäin vievää voimaa alan uusimmilla tekniikoilla.

Perustettu vuonna 1950

Nomet Oy:n perusti Heikki Jokinen vuonna 1950. Vuonna 1970 yrityksen omistajaksi vaihtui Rolate Oy ja vuonna 1973 Nomet muutti nykyisiin tiloihinsa Tampereen Vehmaisiin. Sijainti Tampereella lähellä tärkeitä asiakasyrityksiä osoittautuikin yritykselle erinomaiseksi.

Enemmän kuin komponentteja

Asiakkaan tarpeen syvällinen ymmärtäminen, perinpohjainen menetelmäosaaminen sekä jatkuva kehittymisen ja kehittämisen halu ovat olleet alusta asti Nometin tapa toimia. Uskomme, että toimintamallien ja tuotannon optimoinnin yhdessä kehittäminen johtaa pidemmän päälle aina parempaan lopputulokseen niin taloudellisesti kuin laadullisestikin. Sinä tiedät, mitä tarvitset – Nomet tietää, miten se kannattaa toteuttaa.

Kehitys jatkuu

Vuosikymmenien myötä konepajatyö on muuttunut monella tavalla. Automaatio, tiedolla johtaminen, tuotantoketjun hallinta – Nomet haluaa olla kumppani, joka luo asiakkaalle arvoa 2020-luvulla. Vaalimalla ja kehittämällä talossa olevaa osaamista, ajattelemalla tarpeitasi hieman tätä päivää pidemmälle ja tekemällä aina hieman odotettua enemmän pysymme alan haluttuna kumppanina.

Suomen Vahvimmat