Yritys

Asiakkaan suunnittelun apukäsinä

Nomet on muun muassa kaivos-, paperi-, meri-, ja energiateollisuutta palveleva konepaja. Autamme omalla ammattitaidollamme asiakkaan suunnittelua ratkaisemaan tuotteen valmistettavuuteen liittyviä kysymyksiä. Tarvittaessa voimme myös suunnitella tuotteita itse asiakkaan tarpeiden mukaisesti tai ehdottaa muutoksia asiakkaan prototyyppeihin tai luonnoksiin.

Tampereen pitkä teollinen historia ja vahva konepajaosaaminen on toiminut yhtenä Suomen teknisen kehityksen moottoreista. Nomet on jo vuosikymmeniä jatkanut omalta osaltaan tätä eteenpäin vievää voimaa alan uusimmilla tekniikoilla. Pitkät asiakassuhteet auttavat molempia osapuolia kehittämään toimintaansa ja kehittymään yhteisen hyvän nimissä.

Konepajaosaamisen asiantuntija jo yli 70 vuotta

Asiakkaan tarpeen syvällinen ymmärtäminen, perinpohjainen menetelmäosaaminen sekä jatkuva kehittymisen ja kehittämisen halu ovat olleet alusta asti Nometin tapa toimia. Uskomme, että toimintamallien ja tuotannon optimoinnin yhdessä kehittäminen johtaa pidemmän päälle aina parempaan lopputulokseen niin taloudellisesti kuin laadullisestikin. Sinä tiedät, mitä tarvitset – Nomet tietää, miten se kannattaa toteuttaa.

Vuosikymmenien myötä konepajatyö on muuttunut monella tavalla. Automaatio, tiedolla johtaminen, tuotantoketjun hallinta – Nomet haluaa olla kumppani, joka luo asiakkaalle arvoa 2020-luvulla. Vaalimalla ja kehittämällä talossa olevaa osaamista, ajattelemalla tarpeitasi hieman tätä päivää pidemmälle ja tekemällä aina hieman odotettua enemmän pysymme alan haluttuna kumppanina.