Vastuullisuus

 

Vastuullisuus on tekoja

Meille vastuullisuus on periaatteellinen asia, jota noudatamme kaikessa toiminnassamme. Olemme sitoutuneet suojelemaan ympäristöä, käyttämään energiaa tehokkaammin ja vähentämään hiilijalanjälkeämme. Meillä on myös vahva sitoutuminen tasa-arvoon ja ihmisoikeuksien edistämiseen, tarjoten työntekijöillemme mahdollisuuden kehittyä urallaan ja huolehtien heidän hyvinvoinnistaan. Emme pelkää haasteita, vaan tartumme niiden kimppuun innovatiivisilla ratkaisuilla ja uusilla teknologioilla. 

Vastuullisuuden jalanjälki määrittyy läpi toimitusketjun. Kun valitset Nometin osaksi yrityksesi arvoketjua, voit luottaa, että meillä on sama päämäärä: matka kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Teknologia ja asenne avaimet ympäristötekoihin

Uusin teknologia ja optimointi yhdistettynä vastuulliseen asenteeseen koituvat ympäristön parhaaksi. Kiertotalouden periaatteiden mukaisesti kaikki raaka-aineemme ovat täysin kierrätettäviä ja uusiokäyttöön sopivia. Nometin laatu-, ympäristö- ja työterveys sekä turvallisuusperiaatteet on varmistettu asianmukaisilla sertifikaateilla: ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001.

Älykäs valaistus vähentää päästöjä ja lisää viihtyvyyttä

Tuotanto- ja ulkotiloissamme on uusi älykäs led-valaistus, joka lisää laatua ja vähentää päästöjä. Kestävän kehityksen valaistusratkaisut auttavat tehostamaan liiketoimintaamme: valaistuksen uusiminen on parantanut esimerkiksi työturvallisuutta, tuottavuutta, tehokkuutta ja laatua.

Uusittu led-valaistus on vähentänyt myös virheitä ja lisännyt viihtyvyyttä. Tuottavan valaistuksen vaikutus ihmisiin onkin jopa 100-kertainen verrattuna toiseen merkittävään hyötyyn eli energiansäästöön. Valaistuksen energiatehokkuus on 60 % aiempaa parempi.. Uuden valaistuksen ansiosta pystymme vähentämään hiilidioksidipäästöjämme yli 30 000 kiloa vuodessa.

Sertifikaatit

ISO 45001

ISO 14001

ISO 9001