Nomet Oy:n koneistaja käsittelee nykyaikaista työstölaitetta

Jatkuvaa kehitystä

Kehittyvä asiakkuus

Nometin toiminta vaativien osien koneistuksen huippuammattilaisena perustuu jokaisen asiakkaamme toiminnan tuntemiseen ja joustavaan palveluun. Haemmekin mielellämme pitkäjänteistä ja kiinteää kumppanuutta, joka mahdollistaa kehittymisemme toiveidesi toteuttajana ja vaikkapa koneinvestoinnit tarpeidesi mukaan.

Kehittyvät tuotteet

Toimiva valmistuksen suunnittelu, nykyaikainen tietotekniikka ja visualisointi takaavat tuotteidesi laadukkaan ja jatkuvasti kehittyvän valmistettavuuden sekä prototyypit tuotekehityksen tueksi.

Kehittyvä osaaminen

Toimintamme ytimessä on asiansa osaava henkilökunta, joka haluaa kehittyä työssään. Laatu syntyy jokaisen nometilaisen ja asiakkaidemme yhteistyön tuloksena, joten pidämme henkilöstömme ajan hermolla uusimman teknologian tehokkaassa käytössä.
Kehittyvä laatu

Järjestelmällinen laadun tarkkailu ja kehitys on yrityksemme selkärangassa. Käytämme osaamistamme ja tarkkoja mittalaitteistoja (mm. kolmikoordinaattimittakone) niin omien kuin muualla valmistettujenkin tuotteiden laadun varmistamiseen. Teemme myös yhteistyötä myös niin Tampereen teknillisen yliopiston, Teknologian tutkimuskeskus VTTn kuin useiden muidenkin toimijoiden kanssa.

Kestävä kehitys

Uusin teknologia ja optimointi yhdistettynä vastuulliseen asenteeseen koituvat myös ympäristön parhaaksi. Kaikki raaka-aineemme ovat täysin kierrätettäviä ja uusiokäyttöön sopivia. Nometin laatu- ja ympäristöperiaatteet on varmistettu asianmukaisilla sertifikaateilla: ISO 14001 ja OHSAS 18001.

Laatumme on varmistettu ISO 9001-, ISO 14001- ja OHSAS 18001-sertifikaateilla.